Średnia Ocena:
Gotowanie w kombiwarze i parowarze
Delikatne i zdrowe gotowanie na parzeW książce pdf pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru albo kombiwaru, które zdobywają własne miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i dynamicznie przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania.W książce pdf znajdziemy m.in.: info o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, dużo niezwykłych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych sposobem obróbki w niskiej temperaturze).Zaproponowane w książce pdf przepisy są praktyczne – opisywane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są rady żywieniowe dietetyka a także porady i rady kucharza profesjonalisty.Dzięki tej książce pdf przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla znacznej liczby gości albo domowników. Dynamicznie i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, przepyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gotowanie w kombiwarze i parowarze |
Autor: | Ferencsin Georg |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2011 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Gotowanie w kombiwarze i parowarze PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Książka ebook zawiera za wiele przepisów mało przydatnych w polskiej kuchni,brak przepisów na tradycyjne potrawy,"pospolite",przepisów na polskie podniebienie.Ponadto w tytuł zawiera gotowanie w kombiwarze i parowarze,ale książka ebook zawiera,niestety,większość przepisów do przyrządzenia w parowarze(zaznaczone przy potrawie).Moim zdaniem niezbyt przydatna dla naszych,polskich,konsumentów.