![Egzamin zawodowy cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja t.4. Testy i zadania praktyczne okładka](/image/Egzamin-zawodowy-cukiernik-Technik-technologii-zywnosci-Kwalifikacja-t4-Testy-i-zadania-praktyczne-okladka.jpg)
Średnia Ocena:
![](/images/demo/legimi.png)
Egzamin zawodowy cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja t.4. Testy i zadania praktyczne
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Egzamin zawodowy cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja t.4. Testy i zadania praktyczne |
Autor: | Kaźmierczak Magdalena |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
![](/images/demo/legimi2.png)
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
![Ceneo.pl](http://app.ceneostatic.pl/common/image/logo/ap-logo-transparent-small.png)
Egzamin zawodowy cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja t.4. Testy i zadania praktyczne PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!