Domowe konserwowanie żywności okładka

Średnia Ocena:


Domowe konserwowanie żywności

Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw. Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi nowość przez cały rok.Nie musisz mieć dużo czasu i lat doświadczeń za sobą, żeby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we swóim ogrodzie. Jasne i łatwe instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie proponuje nam natura.Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii — doskonale nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z swojego ogródka, by móc się cieszyć nowymi warzywami przez cały rok, albo również mieć idealny podarunek.Rady i przepisy zawarte w tej książce pdf pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami albo samodzielnie wyhodowanymi we swóim ogrodzie.

Szczegóły
Tytuł Domowe konserwowanie żywności
Autor: Chadwick Janet
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2010
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Domowe konserwowanie żywności w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Domowe konserwowanie żywności PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.