Średnia Ocena:
Domowe konserwowanie żywności
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw. Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi nowość przez cały rok.Nie musisz mieć dużo czasu i lat doświadczeń za sobą, żeby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we swóim ogrodzie. Jasne i łatwe instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie proponuje nam natura.Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii — doskonale nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z swojego ogródka, by móc się cieszyć nowymi warzywami przez cały rok, albo również mieć idealny podarunek.Rady i przepisy zawarte w tej książce pdf pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami albo samodzielnie wyhodowanymi we swóim ogrodzie.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Domowe konserwowanie żywności |
Autor: | Chadwick Janet |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2010 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Domowe konserwowanie żywności PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!