Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
 
            Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw. Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi nowość przez cały rok.Nie musisz mieć dużo czasu i lat doświadczeń za sobą, żeby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we swóim ogrodzie. Jasne i łatwe instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie proponuje nam natura.Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii — doskonale nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z swojego ogródka, by móc się cieszyć nowymi warzywami przez cały rok, albo również mieć idealny podarunek.Rady i przepisy zawarte w tej książce pdf pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami albo samodzielnie wyhodowanymi we swóim ogrodzie.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Domowe konserwowanie żywności | 
| Autor: | Chadwick Janet | 
| Rozszerzenie: | brak | 
| Język wydania: | polski | 
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM | 
| Rok wydania: | 2010 | 
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar | 
|---|
 
            PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.