Średnia Ocena:
Destylaty alkoholowe z owoców
Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ebook ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców a także najistotniejsze info na temat przydatnych gatunków owoców, sposobu ich uprawy a także potrzebną wiedzę z zakresu fizyki, chemii i mikrobiologii.Zawarte tu wiadomości ułatwią start początkującym, a doświadczonym gorzelnikom dostarczą materiału do porównań swoich tajemnych sposobów produkcji z cudzymi sekretami wytwarzania niezłych destylatów owocowych. Autorzy mają za sobą dużo lat praktyki, nauczania, prowadzenia seminariów i degustacji.Profesjonaliści radzą praktykomPrzejrzyście i bardzo przystępnieLiczne fotografie wzbogacają tekst.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Destylaty alkoholowe z owoców |
Autor: | Hagmann Klaus, Essich Birgit |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Multico |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Destylaty alkoholowe z owoców PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!