Średnia Ocena:
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych a także przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera info dotyczące analizy różnorakich produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy a także ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest potrzebną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność albo technologia żywności. Cenne info znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego albo placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Naukowe UMK |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!