Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych a także przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera info dotyczące analizy różnorakich produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy a także ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest potrzebną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność albo technologia żywności. Cenne info znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego albo placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Naukowe UMK |
| Rok wydania: | 2015 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.