40 przepisów na konserwy okładka

Średnia Ocena:


40 przepisów na konserwy

Sztuka konserwowania żywności to jedna z najstarszych umiejętności, jakie opanował człowiek. Już nasi przodkowie, żyjąc w świecie bez lodówek i nowoczesnych metod przechowywania, musieli znaleźć metody na to, by zachować nowość jedzenia na dłużej. Suszenie, kiszenie, solenie, marynowanie czy wekowanie – każda z tych metod miała na celu przedłużenie trwałości produktów i umożliwienie korzystania z ich smaku i wartości odżywczych przez cały rok. Dziś, mimo ogromnej dostępności żywności w sklepach, warto wrócić do tych sprawdzonych sposobów i cieszyć się domowymi przetworami, które biją na głowę te produkowane przemysłowo.

Szczegóły
Tytuł 40 przepisów na konserwy
Autor: Paweł Czerepuk
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Paweł Czerepuk
Rok wydania: 2025
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki 40 przepisów na konserwy w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

40 przepisów na konserwy PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.