Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Sztuka konserwowania żywności to jedna z najstarszych umiejętności, jakie opanował człowiek. Już nasi przodkowie, żyjąc w świecie bez lodówek i nowoczesnych metod przechowywania, musieli znaleźć metody na to, by zachować nowość jedzenia na dłużej. Suszenie, kiszenie, solenie, marynowanie czy wekowanie – każda z tych metod miała na celu przedłużenie trwałości produktów i umożliwienie korzystania z ich smaku i wartości odżywczych przez cały rok. Dziś, mimo ogromnej dostępności żywności w sklepach, warto wrócić do tych sprawdzonych sposobów i cieszyć się domowymi przetworami, które biją na głowę te produkowane przemysłowo.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | 40 przepisów na konserwy |
| Autor: | Paweł Czerepuk |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Paweł Czerepuk |
| Rok wydania: | 2025 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.