(odc.39) sałatka z pieczonej cukinii

Szczegóły
Tytuł (odc.39) sałatka z pieczonej cukinii
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

(odc.39) sałatka z pieczonej cukinii PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie (odc.39) sałatka z pieczonej cukinii PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

(odc.39) sałatka z pieczonej cukinii - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 (odc.39) sałatka z pieczonej cukinii Przepis z programu Przekręty Jamiego Olivera (odc.39) trudność: łatwe Składniki kilka cukinii całe liście mięty oliwa 1 czerwona papryczka chilli sól i pieprz ocet z sherry ¾ ząbka czosnku Przygotowanie Cukinie pokroić nożem albo obieraczką do warzyw w plasterki dwumilimetrowej grubości. Natrzeć brytfannę oliwą i ułożyć paski cukinii w jednej warstwie. Wstawić do rozgrzanego piekarnika. Plastry powinny wyschnąć i być chrupiące. Gdy wystygną, dorzucić do brytfanny całe liście mięty. Drobno posiekać papryczkę chilli, dodać do cukinii. Wlać kilka łyżek oliwy i ocet z sherry. Wsypać sól i pieprz. Ząbek czosnku obrać i zetrzeć na tarce, dodać do cukinii. Wymieszać, plasterki cukinii powinny zmięknąć. Przełożyć na talerz, podawać. © Jamie Oliver