(odc.28) sashimi z barweny

Szczegóły
Tytuł (odc.28) sashimi z barweny
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

(odc.28) sashimi z barweny PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie (odc.28) sashimi z barweny PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

(odc.28) sashimi z barweny - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 (odc.28) sashimi z barweny Przepis z programu Przekręty Jamiego Olivera (odc.28) ilość osób: 4 trudność: łatwe Składniki 2 filety z barweny (bez łusek i ości) sól morska 1 limeta (skórka i sok) 1 granat 1 kawałek imbiru (wielkości kciuka) oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia małe listki bazylii Przygotowanie Rybę pokroić na cienkie kawałki, ale nie za cienkie, przełożyć do miski. Dodać szczyptę soli i sok wyciśnięty z limety. Wyjąć ziarenka z granata (przekroić na pół i uderzać z wierzchu w każdą połówkę). Rybę rozłożyć na talerzu, posypać startą skórką z limety i ziarenkami granatu. Używając ostrej tarki zetrzeć imbir i rozrzucić go na wierzchu. Na koniec całość skropić oliwą, udekorować listkami bazylii. © Jamie Oliver