(odc.21) salsa verde

Szczegóły
Tytuł (odc.21) salsa verde
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

(odc.21) salsa verde PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie (odc.21) salsa verde PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

(odc.21) salsa verde - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 (odc.21) salsa verde Przepis z programu Przekręty Jamiego Olivera (odc.21) trudność: łatwe Składniki 1 duży pęczek natki pietruszki 1 pęczek mięty 1 pęczek bazylii 1 ząbek czosnku garść drobnych kaparów garść korniszonów 2-3 fileciki anchois 1 łyżka (15 ml) musztardy Dijon oliwa extra vergine 1-2 łyżki (15-30 ml) octu z czerwonego wina sól i pieprz Przygotowanie Natkę, miętę i bazylię drobno posiekać. Czosnek obrać, pokroić na plasterki, posypać solą i rozgnieść na miazgę płaską stroną noża. Korniszony pokroić na plasterki, fileciki anchois drobno posiekać. Dorzucić kapary i wszystko razem przesiekać. Przełożyć do miski, dodać musztardę i tyle oliwy, żeby składniki dały się mieszać, dodać ocet, doprawić solą i pieprzem, wszystko razem dobrze wymieszać. © Jamie Oliver 2002