Z selera i banana l

Szczegóły
Tytuł Z selera i banana l
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z selera i banana l PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z selera i banana l PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z selera i banana l - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z selera i banana Składniki Duży seler, 2 ogórki kiszone lub konserwowe, duży banan lub 2 małe, winne jabłko, sok z połowy cytryny, 3/4 szklanki jogurtu naturalnego, natka pietruszki, cukier, pieprz, sól Sposób przyrządzania Seler opłukać, obrać, ugotować w osolonej wodzie, pokroić w kostkę. Obrane ogórki pokroić w ćwierćplasterki. Owoce obrać ze skórki. Banana pokroić w półplasterki, a jabłka - w kostkę. Składniki wymieszać, polać sokiem z cytryny. Jogurt zmieszać z pieprzem, solą i cukrem, zalać sałatkę i wymieszać. Posypać posiekaną natką. Wstawić na godzinę do lodówki.