Z selera i banana l
Szczegóły |
Tytuł |
Z selera i banana l |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Z selera i banana l PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Z selera i banana l PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Z selera i banana l - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Z selera i banana
Składniki
Duży seler, 2 ogórki kiszone lub konserwowe, duży banan lub 2
małe, winne jabłko, sok z połowy cytryny, 3/4 szklanki jogurtu
naturalnego, natka pietruszki, cukier, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Seler opłukać, obrać, ugotować w osolonej wodzie, pokroić w
kostkę. Obrane ogórki pokroić w ćwierćplasterki. Owoce obrać ze
skórki. Banana pokroić w półplasterki, a jabłka - w kostkę. Składniki wymieszać, polać
sokiem z cytryny. Jogurt zmieszać z pieprzem, solą i cukrem, zalać sałatkę i wymieszać.
Posypać posiekaną natką. Wstawić na godzinę do lodówki.