Z kalafiora i jaj
Szczegóły |
Tytuł |
Z kalafiora i jaj |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Z kalafiora i jaj PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Z kalafiora i jaj PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Z kalafiora i jaj - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Z kalafiora i jaj
Składniki
Kalafior średniej wielkości, 4 jaja ugotowane na twardo, mały
słoik majonezu, koperek lub natka pietruszki, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Kalafior podzielić na różyczki, starannie opłukać, osuszyć i zemleć. Dodać drobniutko
posiekane jaja, majonez, posiekaną zieleninę. Przyprawić pieprzem i solą, wymieszać.