Z kalafiora i jaj

Szczegóły
Tytuł Z kalafiora i jaj
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z kalafiora i jaj PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z kalafiora i jaj PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z kalafiora i jaj - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z kalafiora i jaj Składniki Kalafior średniej wielkości, 4 jaja ugotowane na twardo, mały słoik majonezu, koperek lub natka pietruszki, pieprz, sól Sposób przyrządzania Kalafior podzielić na różyczki, starannie opłukać, osuszyć i zemleć. Dodać drobniutko posiekane jaja, majonez, posiekaną zieleninę. Przyprawić pieprzem i solą, wymieszać.