Z fetą

Szczegóły
Tytuł Z fetą
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Z fetą PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Z fetą PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Z fetą - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Z fetą Składniki Główka zielonej sałaty, 2 jaja ugotowane na twardo, świeży ogórek, 10 dag sera feta, 8-10 oliwek nadziewanych papryką, pęczek koperku. Sos: 3 łyżki oliwy, 2 łyżki soku z cytryny, 2-3 ząbki czosnku, łyżeczka musztardy, pieprz, sól Sposób przyrządzania Sałatę umyć, osączyć, porwać na drobne kawałki. Ogórek i ser pokroić w kostkę, oliwki - na połówki, a jaja - na cząstki. Wszystkie składniki delikatnie wymieszać. Oliwę i sok z cytryny wlać do słoika typu twist, dodać musztardę, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy. Potrząsać słoikiem, aż wszystkie składniki się połączą. Przed podaniem na stół polać sałatkę sosem i posypać posiekanym koperkiem.