Spaghetti po toskańsku

Szczegóły
Tytuł Spaghetti po toskańsku
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Spaghetti po toskańsku PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Spaghetti po toskańsku PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Spaghetti po toskańsku - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 SPAGHETTI PO TOSKAŃSKU Strona 2 Składniki: Wykonanie: Na oliwie poddusić cebulę, marchew i seler, pod koniec • oliwa z oliwek (by się nie spalił) dodać czosnek. W garnku poddusić pomidory, dodając warzywka z patelni. Przyprawić. Dodać fasolkę i dusić aż wszystkie warzywa będą • pół dużej miękkie. W międzyczasie ugotować makaron "al dente". pokrojonej w Kiedy sos jest gotowy, polać nim makaron, posypać kostkę pietruszką i startym parmezanem marchewki • pół filiżanki posiekanego selera naciowego • odsączona biała lub czerwona fasolka z puszki • makaron — kolanka • posiekana świeża natka pietruszki (niekoniecznie) • pomidory bez skórki z puszki albo świeże • drobno posiekana cebula • 2 ząbki wyciśniętego czosnku • parmezan Strona 3