Spaghetti po toskańsku
Szczegóły |
Tytuł |
Spaghetti po toskańsku |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Spaghetti po toskańsku PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Spaghetti po toskańsku PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Spaghetti po toskańsku - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
SPAGHETTI PO TOSKAŃSKU
Strona 2
Składniki: Wykonanie:
Na oliwie poddusić cebulę, marchew i seler, pod koniec
• oliwa z oliwek (by się nie spalił) dodać czosnek. W garnku poddusić
pomidory, dodając warzywka z patelni. Przyprawić.
Dodać fasolkę i dusić aż wszystkie warzywa będą
• pół dużej miękkie. W międzyczasie ugotować makaron "al dente".
pokrojonej w Kiedy sos jest gotowy, polać nim makaron, posypać
kostkę pietruszką i startym parmezanem
marchewki
• pół filiżanki
posiekanego
selera naciowego
• odsączona biała
lub czerwona
fasolka z puszki
• makaron —
kolanka
• posiekana
świeża natka
pietruszki
(niekoniecznie)
• pomidory bez
skórki z puszki
albo świeże
• drobno
posiekana cebula
• 2 ząbki
wyciśniętego
czosnku
• parmezan
Strona 3