Śledziowo-mięsna

Szczegóły
Tytuł Śledziowo-mięsna
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Śledziowo-mięsna PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Śledziowo-mięsna PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Śledziowo-mięsna - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Śledziowo-mięsna Składniki 12 filetów z matiasa, 2 kwaśne jabłka, 6 korniszonów, 25 dag ugotowanej wołowiny. Marynata: po ćwierć szklanki octu winnego i oleju sałatkowego, 2 płaskie łyżki musztardy, łyżka cukru, pieprz Sposób przyrządzania Wymoczone filety osuszyć, wyjąć ości i pokroić na kawałki. Wołowinę i jabłka pokroić w słupki, a ogórki w krążki. Składniki marynaty ubić w wysokim naczyniu i wymieszać sałatką. Doprawić ją pieprzem. Odstawić na kilka godzin w chłodne miejsce. 1 porcja zawiera: 28,3 g białka, 22,5 g tłuszczu, 1,1 g błonnika, 104 mg cholesterolu.