Śledziowa
Szczegóły |
Tytuł |
Śledziowa |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Śledziowa PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Śledziowa PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Śledziowa - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Śledziowa
Składniki
30 dag śledzi marynowanych (płaty), po około 15 dag ugotowanej
marchewki, zielonej fasolki szparagowej, czerwonej papryki
marynowanej i ogórków konserwowych, duża cebula.
Sos: po 2 łyżki majonezu i gęstej śmietany, cukier, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Śledzie i fasolkę pokroić na kawałki, paprykę - w paski, a pozostałe składniki - w kostkę,
wymieszać. Z majonezu, śmietany i przypraw zrobić sos, polać sałatkę. Przyrządzić na
parę godzin przed spożyciem.