Śledziowa

Szczegóły
Tytuł Śledziowa
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Śledziowa PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Śledziowa PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Śledziowa - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Śledziowa Składniki 30 dag śledzi marynowanych (płaty), po około 15 dag ugotowanej marchewki, zielonej fasolki szparagowej, czerwonej papryki marynowanej i ogórków konserwowych, duża cebula. Sos: po 2 łyżki majonezu i gęstej śmietany, cukier, pieprz, sól Sposób przyrządzania Śledzie i fasolkę pokroić na kawałki, paprykę - w paski, a pozostałe składniki - w kostkę, wymieszać. Z majonezu, śmietany i przypraw zrobić sos, polać sałatkę. Przyrządzić na parę godzin przed spożyciem.