Sara Lee Apple Maple Cheesecake

Szczegóły
Tytuł Sara Lee Apple Maple Cheesecake
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sara Lee Apple Maple Cheesecake PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sara Lee Apple Maple Cheesecake PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sara Lee Apple Maple Cheesecake - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Sara Lee (R) Apple Maple Cheesecake 2 tablespoons butter or margarine 2 medium tart cooking apples, peeled and sliced (2 cups) 1/3 cup maple-flavored syrup 1 tablespoon light brown sugar 1 teaspoon cornstarch 1 teaspoon ground cinnamon 1 Sara Lee Original Cheesecake, cut into 6 wedges, thawed 1 cup chopped walnuts Slivered apple for garnish In large skillet, melt butter over medium heat. Add sliced apples; cook, stirring occasionally, 5 minutes or just until tender. In small bowl, combine maple-flavored syrup, sugar, cornstarch and cinnamon. Add to apples in skillet. Cook, stirring frequently, 2-3 minutes or until syrup is bubbly and slightly thickened. Cook 1 minute more. Remove from heat; refrigerate 10 minutes. Spoon apple mixture over cheesecake; sprinkle with walnuts. Garnish with slivered apple. Makes 6 servings.