Sałatka z ryżem i tuńczykiem

Szczegóły
Tytuł Sałatka z ryżem i tuńczykiem
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z ryżem i tuńczykiem PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z ryżem i tuńczykiem PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z ryżem i tuńczykiem - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z ryżem i tuńczykiem Składniki Przepis woreczek ryżu puszka tuńczyka w sosie Ugotowany i ostudzony ryż wymieszać z własnym pokrojonymi warzywami i odsączonym tuńczykiem. puszka groszku Posolić, popieprzyć i wymieszać z majonezem oraz puszka kukurydzy łyżeczką ostrej musztardy. kilka ogórków konserwowych (albo kiszonych) Sałatkę można urozmaicać, na przykład: kilka płatów papryki 1. zamiast konserwowej papryki dać świeżą konserwowej czerwoną i pokrojoną w kostkę małą cebulkę 2. groszek wymieszać pół na pół z zieloną albo czerwoną fasolką z puszki 3. dodać pokrojone w dużą kostkę jajko Jest to jedna z ulubionych sałatek moich gości i męża, tylko trzeba pamiętać o dokładnym wystudzeniu ryżu i nierozgotowaniu go, bo zamiast apetycznej sałatki wyjdzie nam pudding. Lepiej też kupować tuńczyka w kawałkach niż rozdrobnionego i delikatnie domieszać go na końcu, rozbijając widelcem większe kawałki. Ja czasami dodaję dwie puszki i wychodzi pycha!