Sałatka z kuskusu i tuńczyka

Szczegóły
Tytuł Sałatka z kuskusu i tuńczyka
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z kuskusu i tuńczyka PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z kuskusu i tuńczyka PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z kuskusu i tuńczyka - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z kuskusu i tuńczyka Składniki 15 dag kuskusu, puszka (20 dag) tuńczyka w sosie naturalnym, ogórek kiszony lub konserwowy, pół puszki kukurydzy konserwowej, mała cebula, 4 łyżki majonezu, łyżeczka oliwy, łyżka przyprawy do zup, koperek, pieprz, sól Sposób przyrządzania Kuskus wsypać do głębokiej salaterki, zalać wrzącą osoloną wodą z dodatkiem przyprawy do zup i łyżeczki oliwy (poziom wody powinien o pół centymetra przekraczać poziom kaszy). Odczekać 5-6 min, wymieszać widelcem, aby nie było grudek, pozostawić do wystygnięcia. Kukurydzę osączyć, ogórek i obraną cebulę pokroić w drobną kostkę. Rybę osączyć, rozgnieść widelcem. Warzywa, rybę, posiekany koperek, przyprawy oraz majonez starannie wymieszać z kuskusem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Podawać jako przystawkę lub samodzielne danie na kolację. 100 g - 155 kcal.