Sałatka z fasolki szparagowej l

Szczegóły
Tytuł Sałatka z fasolki szparagowej l
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Sałatka z fasolki szparagowej l PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Sałatka z fasolki szparagowej l PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Sałatka z fasolki szparagowej l - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Sałatka z fasolki szparagowej Składniki 50 dag fasolki szparagowej (może być mrożona lub konserwowa), 2 jaja ugotowane na twardo, 2 łyżki startego selera, 2 łyżki posiekanych orzechów włoskich, pół szklanki jogurtu, sok z połowy cytryny, łyżka posiekanego świeżego lub łyżeczka suszonego cząbru, cukier, pieprz, sól Sposób przyrządzania Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru (konserwową wyjąć z puszki), po czym osączyć i pokroić na kawałki. Seler skropić sokiem z cytryny i razem z orzechami dodać do przestudzonej fasolki, wymieszać. Doprawić do smaku solą, pieprzem i cząbrem, przykryć, wstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem polać jogurtem, posypać drobno posiekanymi jajami. Podawać na przystawkę lub na kolację. 100 g - 70 kcal.