Pierś kurczaka z brandy
Szczegóły |
Tytuł |
Pierś kurczaka z brandy |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Pierś kurczaka z brandy PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Pierś kurczaka z brandy PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Pierś kurczaka z brandy - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
PIERŚ KURCZAKA Z BRANDY
Składniki: Wykonanie:
Piersi z kurczaka poddusić na patelni, kiedy zaczną nabierać
• 2 piersi z brązowego koloru dodać wino, wyciśnięty czosnek, sól i pieprz.
kurczaka Dusić na małym ogniu przez ok. 15 min. Dodać drobno
posiekaną natkę. Przed podaniem podgrzać brandy, podpalić i
polać piersi. Będzie się paliło ok. 1 min. i spowoduje, że mięso
• olej będzie miększe.
• 3 ząbki
czosnku
• 8 łyżek
białego,
wytrawneg
o wina
• 4 łyżki
brandy
• natka
pietruszki
• sól, pieprz