Pierś kurczaka z brandy
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Pierś kurczaka z brandy |
Rozszerzenie: |
Pierś kurczaka z brandy PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Pierś kurczaka z brandy pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Pierś kurczaka z brandy Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Pierś kurczaka z brandy Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Strona 1
PIERŚ KURCZAKA Z BRANDY
Składniki: Wykonanie:
Piersi z kurczaka poddusić na patelni, kiedy zaczną nabierać
• 2 piersi z brązowego koloru dodać wino, wyciśnięty czosnek, sól i pieprz.
kurczaka Dusić na małym ogniu przez ok. 15 min. Dodać drobno
posiekaną natkę. Przed podaniem podgrzać brandy, podpalić i
polać piersi. Będzie się paliło ok. 1 min. i spowoduje, że mięso
• olej będzie miększe.
• 3 ząbki
czosnku
• 8 łyżek
białego,
wytrawneg
o wina
• 4 łyżki
brandy
• natka
pietruszki
• sól, pieprz