Pierś kurczaka z brandy

Szczegóły
Tytuł Pierś kurczaka z brandy
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Pierś kurczaka z brandy PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Pierś kurczaka z brandy PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Pierś kurczaka z brandy - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 PIERŚ KURCZAKA Z BRANDY Składniki: Wykonanie: Piersi z kurczaka poddusić na patelni, kiedy zaczną nabierać • 2 piersi z brązowego koloru dodać wino, wyciśnięty czosnek, sól i pieprz. kurczaka Dusić na małym ogniu przez ok. 15 min. Dodać drobno posiekaną natkę. Przed podaniem podgrzać brandy, podpalić i polać piersi. Będzie się paliło ok. 1 min. i spowoduje, że mięso • olej będzie miększe. • 3 ząbki czosnku • 8 łyżek białego, wytrawneg o wina • 4 łyżki brandy • natka pietruszki • sól, pieprz