Mrs Fields Peanut Butter Oatmeal Ranch Cookie

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Peanut Butter Oatmeal Ranch Cookie
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Peanut Butter Oatmeal Ranch Cookie PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Peanut Butter Oatmeal Ranch Cookie PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Peanut Butter Oatmeal Ranch Cookie - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Peanut Butter Oatmeal Ranch Cookie Categories: Cookies Yield: 42 servings 3/4 c Whole wheat flour 3/4 c Flour 1/2 ts Baking powder 1 c Oats/old fashioned or quick 1 c Light brown sugar 1/2 c Butter; softened 1/2 c Creamy peanut butter 1/4 c Honey 2 lg Eggs 2 ts Vanilla 1 c Raisins 1/2 c Sunflower seeds Preheat oven to 300*F. In a medium bowl combine flours, baking powder and oats. Mix well with a wire whisk and set aside. In a large bowl beat sugar and butter with an electric mixer at medium speed to form a grainy paste. Blend together the peanut butter, honey, eggs and vanilla. Scrape down sides of bowl. Add the flour mixture, raisins and sunflower seeds. Blend at low speed just until combined. Drop by rounded tablespoonfuls onto ungreased baking sheets, 2 inches apart. Bake for 23-25 minutes until bottoms turn golden brown. Immediately transfer cookies with a spatula to a cool, flat surface.