Mrs Fields Mocha Chunk Cookies

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Mocha Chunk Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Mocha Chunk Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Mocha Chunk Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Mocha Chunk Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Mocha Chunk Cookies Categories: Cookies Yield: 48 servings 2 1/2 c All-purpose flour 1/3 c Unsweetened cocoa powder 1/2 ts Baking soda 1/4 ts Salt 2 ts Instant coffee crystals - (french roast or other Coffee) 2 ts Coffee liqueur 1 c White sugar 3/4 c Dark brown sugar; packed 1 c Salted butter; softened 2 lg Eggs 10 oz Semisweet chocolate bar - coarsely chopped Preheat oven to 300 degrees. In a medium bowl combine flour, cocoa, soda and salt. Mix well with a wire whisk and set aside. In a small bowl dissolve coffee crystals in coffee liqueur and set aside. In a large bowl blend sugars with an electric mixer at medium speed. Add butter and mix to form a grainy paste. Scrape adown sides of bowl. Then add eggs and dissolved coffee crystals, and beat at medium speed until smooth. Add the flour mixture and chocolate chunks, and blend at low speed just until combined. Do not overmix. Drop by rounded tablespoonfuls onto ungreased cookie sheet, 2 inches apart. Bake for 23-25 minutes. Immediately transfer cookies with a spatula to a cool, flat surface.