Mrs Fields Gingersnaps

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Gingersnaps
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Gingersnaps PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Gingersnaps PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Gingersnaps - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Gingersnaps Categories: Cookies Yield: 30 servings 2 1/2 c Flour 1/2 ts Soda 1/4 ts Salt 2 ts Ginger 1 ts Crystallized ginger; diced 1/2 ts Allspice 1/2 ts Black pepper 1 1/4 c Dark brown sugar; packed 3/4 c Butter; softened 1 lg Egg 1/4 c Unsulfured molasses Preheat oven to 300d F. In a medium bowl combine flour, soda, salt, ginger, crystallized ginger, allspice and pepper. Mix well and set aside. In a large bowl, mix sugar and butter with an electric mixer set at medium speed. Scrape down sides of the bowl. Add egg and molasses, beat at medium speed until light and fluffy. Add the flour mixture and mix at low speed just until combined. Chill the dough in the refrigerator for 1 hour--the dough well be less sticky and easier to handle. Form dough into balls 1 inch in diameter. Place onto ungreased cookie sheets, 1 1/2 inches apart. Bake 24-25 minutes. Use a spatula to immediately transfer cookies to a cool, flat surface.