Mrs Fields Gingersnaps
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Mrs Fields Gingersnaps |
Rozszerzenie: |
Mrs Fields Gingersnaps PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Mrs Fields Gingersnaps pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Mrs Fields Gingersnaps Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Mrs Fields Gingersnaps Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Mrs Fields Gingersnaps
Categories: Cookies
Yield: 30 servings
2 1/2 c Flour
1/2 ts Soda
1/4 ts Salt
2 ts Ginger
1 ts Crystallized ginger; diced
1/2 ts Allspice
1/2 ts Black pepper
1 1/4 c Dark brown sugar; packed
3/4 c Butter; softened
1 lg Egg
1/4 c Unsulfured molasses
Preheat oven to 300d F. In a medium bowl combine flour, soda, salt,
ginger, crystallized ginger, allspice and pepper. Mix well and set aside.
In a large bowl, mix sugar and butter with an electric mixer set at medium
speed. Scrape down sides of the bowl. Add egg and molasses, beat at medium
speed until light and fluffy. Add the flour mixture and mix at low speed
just until combined. Chill the dough in the refrigerator for 1 hour--the
dough well be less sticky and easier to handle. Form dough into balls 1
inch in diameter. Place onto ungreased cookie sheets, 1 1/2 inches apart.
Bake 24-25 minutes. Use a spatula to immediately transfer cookies to a
cool, flat surface.