Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies |
Rozszerzenie: |
Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies
Categories: Cookies
Yield: 30 servings
2 1/4 c Flour
1/2 ts Baking soda
1/4 ts Salt
3/4 c Light brown sugar
1/2 c Sugar
3/4 c Butter; softened
2 lg Eggs
2 ts Vanilla
1/2 c Sweetened shredded coconut
1 c Chopped raw cashews;
-unsalted
1 c Chopped dates
1/4 c Sweetened shredded coconut
Reserved for topping
Preheat oven to 300*F. In a medium bowl combine flour, soda and salt.
Mix well with a wire whisk and set aside. In a medium bowl combine sugars
with an electric mixer at medium speed. Add butter and mix to form a grainy
paste. Add eggs and vanilla, and beat until smooth. Add flour mixture,
coconut, cashews and dates. Blend at low speed just until combined. Drop by
rounded tablespoonfuls onto ungreased baking sheets, 2 inches apart.
Sprinkle tops lightly with reserved coconut. Bake for 23-25 minutes or
until bottoms turn golden brown. With a spatula, transfer to a cool, flat
surface.