Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Cashew and Coconut Cookies Categories: Cookies Yield: 30 servings 2 1/4 c Flour 1/2 ts Baking soda 1/4 ts Salt 3/4 c Light brown sugar 1/2 c Sugar 3/4 c Butter; softened 2 lg Eggs 2 ts Vanilla 1/2 c Sweetened shredded coconut 1 c Chopped raw cashews; -unsalted 1 c Chopped dates 1/4 c Sweetened shredded coconut Reserved for topping Preheat oven to 300*F. In a medium bowl combine flour, soda and salt. Mix well with a wire whisk and set aside. In a medium bowl combine sugars with an electric mixer at medium speed. Add butter and mix to form a grainy paste. Add eggs and vanilla, and beat until smooth. Add flour mixture, coconut, cashews and dates. Blend at low speed just until combined. Drop by rounded tablespoonfuls onto ungreased baking sheets, 2 inches apart. Sprinkle tops lightly with reserved coconut. Bake for 23-25 minutes or until bottoms turn golden brown. With a spatula, transfer to a cool, flat surface.