Mrs Fields Carrot Fruit Jumbles

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Carrot Fruit Jumbles
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Carrot Fruit Jumbles PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Carrot Fruit Jumbles PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Carrot Fruit Jumbles - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Carrot Fruit Jumbles Categories: Cookies Yield: 48 servings 2 1/2 c Flour 1 ts Soda 1/2 ts Baking powder 1/2 ts Ground cloves 2 ts Cinnamon 1/4 ts Salt 1 c Quick oats (not instant) 3/4 c Dark brown sugar; packed 3/4 c Sugar 1 c Butter; softened 2 lg Eggs 2 ts Vanilla extract 2 c Grated carrots (2-3 medium Carrots) 1/2 c Crushed pineapple; drained 1 c Chopped walnuts (4 oz) Preheat oven to 350*f. In a medium bowl combine flour, soda, baking powder, cloves, cinnamon, salt and oats. Mix well with a wire whisk and set aside. In a large bowl with an electric mixer, blend sugars. Add butter and mix to form a grainy paste. Scrape down sides of bowl. Add eggs and vanilla and beat at medium speed until light and fluffy.. Add carrots, pineapple and nuts, and blend until combined. Batter will appear lumpy. Add flour mixture and blend at low speed until just combined. Drop by rounded teaspoonfuls onto ungreased baking sheets, 1 1/2 inches apart. Bake 13-15 minutes, taking care not to brown cookies. Immediately transfer cookies with a spatula to a cool, flat surface.