McDonald's® Hot Mustard Sauce

Szczegóły
Tytuł McDonald's® Hot Mustard Sauce
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

McDonald's® Hot Mustard Sauce PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie McDonald's® Hot Mustard Sauce PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

McDonald's® Hot Mustard Sauce - podejrzyj 20 pierwszych stron:

McDonald'sŽ Hot Mustard Sauce I finally got on the case to bring you the definitive kitchen clone for this one - and it's a cinch! Tie one hand behind your back and witness plain old ground dried mustard mixing it up with sweet and sour flavors in a saucepan over medium heat. The cornstarch wrangles around in there to thicken and stabilize while Captain Habanero pops in for the perfect spicy punch. Use it for dipping, use it for spreading, use it again and again, since you'll make about a cup of the stuff. And McDonald's will be glad that we no longer need to hoard the little blister packs from the restaurants. 1/2 cup water 1/2 cup corn syrup 1/3 cup plus 1 tablespoon white vinegar 2 tablespoons ground dried mustard 4 teaspoons cornstarch 1 tablespoon granulated sugar 1 tablespoon vegetable oil 1/2 teaspoon turmeric 1/2 teaspoon salt 10-14 drops habanero hot sauce 1. Combine all ingredients in a small uncovered saucepan. Whisk until smooth. 2. Turn heat to medium and bring mixture to a boil, stirring often. Sauce should thicken in 2 to 3 minutes after it begins to boil. Remove sauce from heat and chill in refrigerator in a covered container. Makes 1 cup.