Kurczak po królewsku
Szczegóły |
Tytuł |
Kurczak po królewsku |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Kurczak po królewsku PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Kurczak po królewsku PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Kurczak po królewsku - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
KURCZAK PO KRÓLEWSKU
Składniki: Wykonanie:
Paprykę przekroić na pół, usunąć pestki i gotować przez 5
• 1 czerwona min. w osolonej wodzie. Następnie pokroić w kostkę.
papryka Pieczarki pokroić w talarki, piersi z paski i poddusić na
maśle przez ok. 5 min. Śmietanę wymieszać z kilkoma
łyżkami mąki i rosołu i dodać do kurczaka z grzybami.
• masło Wrzucić też paprykę i poddusić wszystko ok. 5 min.,
dolewając rosołu, jeśli będzie trzeba (tak, by powstał sos).
Następnie doprawić do smaku, skropić sokiem z cytryny i
posypać drobno posiekaną natką pietruszki.
• 20 dag
pieczarek
• 3 piersi z
kurczaka
• 150 g
śmietany
lub jogurtu
naturalnego
• mąka
• rosół lub
bulion
• sok z
cytryny
• natka
pietruszki
• sól, pieprz