Kurczak po królewsku

Szczegóły
Tytuł Kurczak po królewsku
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Kurczak po królewsku PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Kurczak po królewsku PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Kurczak po królewsku - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 KURCZAK PO KRÓLEWSKU Składniki: Wykonanie: Paprykę przekroić na pół, usunąć pestki i gotować przez 5 • 1 czerwona min. w osolonej wodzie. Następnie pokroić w kostkę. papryka Pieczarki pokroić w talarki, piersi z paski i poddusić na maśle przez ok. 5 min. Śmietanę wymieszać z kilkoma łyżkami mąki i rosołu i dodać do kurczaka z grzybami. • masło Wrzucić też paprykę i poddusić wszystko ok. 5 min., dolewając rosołu, jeśli będzie trzeba (tak, by powstał sos). Następnie doprawić do smaku, skropić sokiem z cytryny i posypać drobno posiekaną natką pietruszki. • 20 dag pieczarek • 3 piersi z kurczaka • 150 g śmietany lub jogurtu naturalnego • mąka • rosół lub bulion • sok z cytryny • natka pietruszki • sól, pieprz