Honey Baked Ham

Szczegóły
Tytuł Honey Baked Ham
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Honey Baked Ham PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Honey Baked Ham PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Honey Baked Ham - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Honey Baked Ham Servings: 1 1 (7 lb.) med. smoked pork picnic shoulder (bone in or out) 2 c sugar 1 c honey or brown sugar, packed 1 (6 oz.) can frozen orange juice concentrate, thawed 1 ts whole cloves Preparation : Make crosswise slits, 1/2 inch apart, halfway through ham to where knife touches bone. Place ham in deep bowl and barely cover with water. Stir in sugar. Soak at least 2 days in refrigerator. Drain. Place ham in roasting pan, lined with enough foil to wrap completely. Pour honey or brown sugar and orange juice all over pork. Stick cloves all over meat. Wrap tightly with foil. Bake at 200 degrees for 6 to 7 hours or until done, unwrapping and basting occasionally with honey mixture. Unwrap and bake at 450 degrees about 15 minutes for slightly crisp skin.