Honey Baked Ham
Szczegóły |
Tytuł |
Honey Baked Ham |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Honey Baked Ham PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Honey Baked Ham PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Honey Baked Ham - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Honey Baked Ham
Servings: 1
1 (7 lb.) med. smoked pork
picnic
shoulder (bone in or out)
2 c sugar
1 c honey or brown sugar,
packed
1 (6 oz.) can frozen orange
juice
concentrate, thawed
1 ts whole cloves
Preparation :
Make crosswise slits, 1/2 inch apart, halfway through ham to where
knife touches bone. Place ham in deep bowl and barely cover with
water. Stir in sugar. Soak at least 2 days in refrigerator.
Drain. Place ham in roasting pan, lined with enough foil to wrap
completely. Pour honey or brown sugar and orange juice all over
pork. Stick cloves all over meat. Wrap tightly with foil. Bake at
200 degrees for 6 to 7 hours or until done, unwrapping and basting
occasionally with honey mixture. Unwrap and bake at 450 degrees
about 15 minutes for slightly crisp skin.