Gulasz wołowy
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Gulasz wołowy |
Rozszerzenie: |
Gulasz wołowy PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Gulasz wołowy pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Gulasz wołowy Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Gulasz wołowy Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Strona 1
GULASZ Z WOŁOWINY
Składniki: Wykonanie:
Cebulę drobno pokroić, wrzucić na patelnię (lub do
• mięso wołowe na garnka) i podrumienić na oleju. Mięsko drobno
gulasz pokroić i dorzucić do cebuli. Wlać trochę wody i
gotować przez ok. godzinę, co jakiś czas mieszając
i dodając wody. Po pewnym czasie dodać
• czerwona fasola z pokrojoną w kostki marchew. Kiedy mięso zmięknie,
puszki dodać fasolę, kukurydzę i koncentrat. Doprawić i
podgotować dopóki sos nie uzyska odpowiedniej
konsystencji, a wszystkie warzywka nie zmiękną.
Podawać z ryżem.
• kukurydza z puszki
• marchewka
• duża cebula
• chili, papryka
słodka, pieprz
kajeński, kminek,
pieprz czarny, sól
• ryż