Gulasz wołowy

Szczegóły
Tytuł Gulasz wołowy
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Gulasz wołowy PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Gulasz wołowy PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Gulasz wołowy - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 GULASZ Z WOŁOWINY Składniki: Wykonanie: Cebulę drobno pokroić, wrzucić na patelnię (lub do • mięso wołowe na garnka) i podrumienić na oleju. Mięsko drobno gulasz pokroić i dorzucić do cebuli. Wlać trochę wody i gotować przez ok. godzinę, co jakiś czas mieszając i dodając wody. Po pewnym czasie dodać • czerwona fasola z pokrojoną w kostki marchew. Kiedy mięso zmięknie, puszki dodać fasolę, kukurydzę i koncentrat. Doprawić i podgotować dopóki sos nie uzyska odpowiedniej konsystencji, a wszystkie warzywka nie zmiękną. Podawać z ryżem. • kukurydza z puszki • marchewka • duża cebula • chili, papryka słodka, pieprz kajeński, kminek, pieprz czarny, sól • ryż