Gulasz wołowy
Szczegóły |
Tytuł |
Gulasz wołowy |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Gulasz wołowy PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Gulasz wołowy PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Gulasz wołowy - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
GULASZ Z WOŁOWINY
Składniki: Wykonanie:
Cebulę drobno pokroić, wrzucić na patelnię (lub do
• mięso wołowe na garnka) i podrumienić na oleju. Mięsko drobno
gulasz pokroić i dorzucić do cebuli. Wlać trochę wody i
gotować przez ok. godzinę, co jakiś czas mieszając
i dodając wody. Po pewnym czasie dodać
• czerwona fasola z pokrojoną w kostki marchew. Kiedy mięso zmięknie,
puszki dodać fasolę, kukurydzę i koncentrat. Doprawić i
podgotować dopóki sos nie uzyska odpowiedniej
konsystencji, a wszystkie warzywka nie zmiękną.
Podawać z ryżem.
• kukurydza z puszki
• marchewka
• duża cebula
• chili, papryka
słodka, pieprz
kajeński, kminek,
pieprz czarny, sól
• ryż