Fasolka szparagowa na kwaśno
Szczegóły |
Tytuł |
Fasolka szparagowa na kwaśno |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Fasolka szparagowa na kwaśno PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Fasolka szparagowa na kwaśno PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Fasolka szparagowa na kwaśno - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Fasolka szparagowa na kwaśno
Składniki
80 dag fasolki szparagowej, 2 łyżki oleju, 4 ząbki czosnku, 2 łyżki
posiekanych kiełków słonecznika, 2 łyżki octu winnego, cukier,
sól
Sposób przyrządzania
Fasolkę umyć, obciąć końce, pokroić na czterocentymetrowe kawałki i ugotować w
osolonym wrzątku z dodatkiem łyżeczki cukru. Gdy będzie miękka (ale nie za miękka),
osączyć i ostudzić. Z oleju, octu i przeciśniętego przez praskę czosnku przyrządzić sos.
Polać nim zimną fasolkę, dodać kiełki i wymieszać. Podawać zamiast surówki do dań
mięsnych i rybnych lub jako samodzielne danie na kolację. (1 porcja - 80 kcal).