Fasolka szparagowa na kwaśno

Szczegóły
Tytuł Fasolka szparagowa na kwaśno
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Fasolka szparagowa na kwaśno PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Fasolka szparagowa na kwaśno PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Fasolka szparagowa na kwaśno - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Fasolka szparagowa na kwaśno Składniki 80 dag fasolki szparagowej, 2 łyżki oleju, 4 ząbki czosnku, 2 łyżki posiekanych kiełków słonecznika, 2 łyżki octu winnego, cukier, sól Sposób przyrządzania Fasolkę umyć, obciąć końce, pokroić na czterocentymetrowe kawałki i ugotować w osolonym wrzątku z dodatkiem łyżeczki cukru. Gdy będzie miękka (ale nie za miękka), osączyć i ostudzić. Z oleju, octu i przeciśniętego przez praskę czosnku przyrządzić sos. Polać nim zimną fasolkę, dodać kiełki i wymieszać. Podawać zamiast surówki do dań mięsnych i rybnych lub jako samodzielne danie na kolację. (1 porcja - 80 kcal).