Fasolka po bretońsku

Szczegóły
Tytuł Fasolka po bretońsku
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Fasolka po bretońsku PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Fasolka po bretońsku PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Fasolka po bretońsku - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 FASOLKA PO BRETOŃSKU Składniki: Wykonanie: Fasolę moczymy przez noc. Następnego dnia smażymy • duża fasola, boczek i kiełbaskę, a kiedy tłuszcz się trochę wytopi najlepiej Jaś dodajemy posiekaną cebulę. W garnku gotujemy fasolę w bulionie, dodając przysmażoną kiełbaskę, boczek i cebulkę. Po ok. 15 min. wrzucamy pokrojoną w kostkę marchewkę, • boczek - ok. 20% po kilku minutach zageszczamy przecierem pomidorowym. ilości fasoli Pod koniec zagęszczamy mąką i przyprawiamy. • kiełbasa • cebula • marchewka • bulion • przecier pomidorowy • trochę mąki do zagęszczenie - nie zawsze potrzeba • papryka słodka, odrobina chili, pieprz, sól