Cielęcina alla florentine

Szczegóły
Tytuł Cielęcina alla florentine
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Cielęcina alla florentine PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Cielęcina alla florentine PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Cielęcina alla florentine - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 CIELĘCINA ALLA FLORENTINE Składniki: Wykonanie: Szpinak udusić z masłem. Na podgrzane masło wrzucić • 4 kotlety przetarte pomidory, czosnek, wino, koncentrat pomidorowy, cielęce przyprawy, dolać wody. Kotlety rozbić na grubość około 0,5 cm, obtoczyć w mące, usmażyć na oliwie. Na kotlety nałożyć przygotowany szpinak i po plasterku sera, zalać • koncentrat sosem pomidorowym, omijając "wysepki" z sera. Gotować, pomidorowy aż pokażą się pęcherzyki. Podawać gorące. • 1 puszka pomidorów • 2 ząbki czosnku • 0,5 szklanki wytrawnego wina • mąka • oliwa • masło • 200 g szpinaku • ser mozzarella • sól, pieprz, cukier