Chili's® Chocolate Chip Paradise Pie®

Szczegóły
Tytuł Chili's® Chocolate Chip Paradise Pie®
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

Chili's® Chocolate Chip Paradise Pie® PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd Chili's® Chocolate Chip Paradise Pie® pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Chili's® Chocolate Chip Paradise Pie® Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

Chili's® Chocolate Chip Paradise Pie® Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Chili's® Chocolate Chip Paradise Pie® What makes this dessert so special is the way it comes to your table sizzling in a cast iron skillet. just like fajitas. The chocolate chip cookie and graham cracker crust "pie" is topped with a scoop of vanilla ice cream, and then drizzled with chocolate and caramel syrup. It's all served up in a hot skillet of cinnamon butter. Yum! If you want to prepare this one just like they do at the restaurant, you'll need one of those skillets for each serving. Small iron skillets work the best, but any 6 or 8-inch frying pan will do fine. You just have to be sure your pan is super hot to get that authentic Chili's "sizzle." If you don't have enough of the right pans for each serving, you can slide it all onto a plate. It may not have the sizzle of the real thing, but it'll still taste awesome! Cookie Layer 1 cup all-purpose flour 1/2 teaspoon baking soda 1/4 teaspoon baking powder 1/2 cup butter (1 stick), softened 1/3 cup granulated sugar 1 egg 1 tablespoon milk 1/2 teaspoon vanilla extract 1/2 cup shredded coconut Crust Layer 6 tablespoons butter 1/4 cup sugar 1 1/2 cups graham cracker crumbs 1 1/4 cups semi-sweet chocolate chips 1/2 cup chopped walnuts Cinnamon Butter 1/2 cup butter (1 stick), softened 3 tablespoons granulated sugar 1 1/2 teaspoons cinnamon 9 scoops vanilla ice cream chocolate syrup caramel syrup 6 tablespoons chopped walnuts 1. Preheat the oven to 325 degrees. 2. Combine the flour, baking soda and baking powder in a medium bowl. 3. In a separate large bowl, beat together the butter and sugar with an electric mixer. Continue beating for about 30 seconds or until mixture turns lighter in color. Add the egg, milk, and vanilla and beat until smooth. 4. Slowly mix the dry mixture into the wet mixture. Beat until well-combined and then mix in the coconut flakes. Set this cookie dough aside for now. 5. Melt 6 tablespoons of butter in a medium bowl in the microwave on high temperature for about 30 seconds. Add the sugar and stir well for 30 seconds. Add the graham cracker crumbs and stir. Press this mixture into the bottom of a 9x9-inch baking dish or pan. 6. Sprinkle the cup of chocolate chips evenly over the graham cracker crust. 7. Press the cookie dough into the dish, covering the chocolate chips. Use flour on your fingers to keep the soft dough from sticking. 8. Sprinkle the chopped walnuts over the dough. Use your fingers to press the nuts into the dough. 9. Bake for 40-45 minutes or until the edges of the “pie” become light brown. 10. Prepare the cinnamon butter by creaming together the butter, sugar and cinnamon in a small bowl with an electric mixer on high speed. 11. When you are ready to make your dessert, heat up a small skillet over medium heat. When the skillet is hot, remove it from the heat then add about 1 tablespoon of the cinnamon butter to the pan. It should quickly melt and sizzle. Slice the “pie” into 9 pieces and place one into the hot skillet. If the “pie” has cooled, you can reheat each slice by zapping it in the microwave for 30-40 seconds. 12. Place a scoop of ice cream on top of the “pie.” Drizzle chocolate and caramel syrup over the dessert and then sprinkle about 2 teaspoons of chopped walnuts over the top. Repeat for the remaining ingredients and serve sizzling in the skillet. Makes 9 desserts.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!