Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 6. Zasady żywienia okładka

Średnia Ocena:


Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 6. Zasady żywienia

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Szczegóły
Tytuł Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 6. Zasady żywienia
Autor: Kołłajtis-Dołowy Anna, Kozłowska Katarzyna, Pietruszka Barbara
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Format-AB
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 6. Zasady żywienia w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 6. Zasady żywienia PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.