Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy łatwe i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków wyczarujesz pożywny obiad, wykwintną przystawkę, danie na słodko. Możesz je podawać na co dzień, jak i na eleganckie przyjęcie.W tej książce pdf odnajdziesz 85 niezawodnych przepisów przedstawionych krok po kroku. Autorzy – mistrzowie kuchni – proponują ziemniaki na różnorakie sposoby: gotowane w łupinach, w postaci klusek, placków, purée czy frytek, pieczone i w sałatkach, na pikantnie i na słodko, z rozmaitymi dodatkami.Masz ochotę na oryginalne danie z ziemniaków? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkrywaj wspaniałe smaki. Na co dzień i od święta.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Ziemniaki. Kuchnia na co dzień i od święta |
| Autor: | Behrendt Lutz, Stumpf Jens |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Multico |
| Rok wydania: | 2010 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.