Średnia Ocena:
Ziemniaki. Kuchnia na co dzień i od święta
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy łatwe i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków wyczarujesz pożywny obiad, wykwintną przystawkę, danie na słodko. Możesz je podawać na co dzień, jak i na eleganckie przyjęcie.W tej książce pdf odnajdziesz 85 niezawodnych przepisów przedstawionych krok po kroku. Autorzy – mistrzowie kuchni – proponują ziemniaki na różnorakie sposoby: gotowane w łupinach, w postaci klusek, placków, purée czy frytek, pieczone i w sałatkach, na pikantnie i na słodko, z rozmaitymi dodatkami.Masz ochotę na oryginalne danie z ziemniaków? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkrywaj wspaniałe smaki. Na co dzień i od święta.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Ziemniaki. Kuchnia na co dzień i od święta |
Autor: | Behrendt Lutz, Stumpf Jens |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Multico |
Rok wydania: | 2010 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Ziemniaki. Kuchnia na co dzień i od święta PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!