Średnia Ocena:
Zielony garnek. 600 przepisów kuchni wegetariańskiej prosto z Włoch
Nad 600 przepisów kuchni wegetariańskiej, głównie dań włoskich przygotowanych ze składników pochodzących z upraw ekologicznych.Książka jest podzielona na pięć wielkich rozdziałów: Przekąski, przystawki, sosy i pokarm bogów, Zboża, czyli złoto Ziemi, Jarzyny w całym swoim blasku, Słodkie owoce, Kuchnie świata. Publikację otwiera wstęp szczegółowo wprowadzający w świat potraw wegetariańskich, zawiera ona także dużo ważnych informacji dotyczących właściwości i walorów odżywczych poszczególnych produktów. Sięgając po to opracowanie, dostajemy przepisy pomiędzy innymi na tarty, sosy, makarony, jarzyny, dania z grilla, przekąski, pizze, podpłomyki, suflety, tartinki czy zupy. Nie brakuje też receptur na światowe hity kuchni wegetariańskiej jak: gazpacho, baklawa, cukierki z syropu klonowego, tortille, chapati, guacamole, humus a także tzatziki.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zielony garnek. 600 przepisów kuchni wegetariańskiej prosto z Włoch |
Autor: | Zanoncelli Anastasia |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Jedność |
Rok wydania: | 2016 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Zielony garnek. 600 przepisów kuchni wegetariańskiej prosto z Włoch PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
serdecznie zalecam tę książkę jest pełno interesujących i dość prostych przepisów . :)