Zatrzymać lato okładka

Średnia Ocena:


Zatrzymać lato

Letnie słońce rozgrzewa owoce, wypełnia je smakiem, kolorem i aromatem. Jesienią chcielibyśmy zatrzymać to wspomnienie w słoikach, przetworach, nalewkach i sokach, by móc rozkoszować się smakiem lata przez cały rok. Koneserom kuchni, smakoszom, gospodyniom i wszystkim, dla których jedzenie to przyjemność podpowiemy: Kiedy przypada sezon na robienie sałatki warzywnej w occie? Jaka papryka najlepiej nadaje się do przetworów? Co to jest chutney i jak go przygotować? Co można zrobić z kwiatów czarnego bzu? Pomidory w sosie, przecier pomidorowy czy pomidory konserwowane w całości i bez skórki? Grzyby w oliwie czy suszone? Jaki jest najlepszy przepis na marmoladę poziomkową? Jakie czereśnie konserwuje się w alkoholu? Jak przygotować suszone pomidory? Kiedy zbierać jeżyny, zanim będą pełne nasion? A fasolkę szparagową, cukinię? A morele, pigwy czy cytryny?

Szczegóły
Tytuł Zatrzymać lato
Autor: Scudelotti Chiara
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Dom Wydawniczy Rafael
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Zatrzymać lato w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Zatrzymać lato PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.