Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Odkryj radość tworzenia domowych, przepysznych produktów fermentowanych! Od kremowego jogurtu po ostry, dojrzały cheddar - ta książka ebook krok po kroku pokaże Ci, jak fermentować nabiał we swojej kuchni. Bez skomplikowanego sprzętu czy doświadczenia, starczy odrobina ciekawości i kilka podstawowych składników, by stworzyć zdrowe sery, kefiry, masła i więcej! Odnajdziesz tu przyjazne dla początkujących instrukcje a także pomysły na modyfikacje - od jogurtu miodowo-waniliowego po kefir z imbirem i kurkumą. Książka ebook bez zdjęć pobudzi Twoją kreatywność i zaangażuje wszystkie zmysły, a także promuje zrównoważone podejście do gotowania. Z sekcją rozwiązywania kłopotów i poradami dotyczącymi przechowywania i dojrzewania, możesz być pewien, że każdy przepis zakończy się sukcesem. Zanurz się w świecie domowych smaków i odkryj, jak przyjemne i satysfakcjonujące może być fermentowanie swojego nabiału!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Łatwe i przyjemne przepisy krok po kroku na domowe fermentowane produkty mleczne || Jak zrobić ser, jogurt, kefir, masło i więcej używając kultur fermentacyjnych w domowym zaciszu |
Autor: | Marcus Grain |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Midnight Lights Publishing House |
Rok wydania: | 2024 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.