Wszystkie smaki Skandynawii okładka

Średnia Ocena:


Wszystkie smaki Skandynawii

Jeden z najgorętszych tytułów kulinarnych 2016!Claus Meyer to jedno z najgorętszych nazwisk w branży; idealnie kojarzony wśród polskich pasjonatów kulinarnych a także ludzi zainteresowanych gotowaniem i kulinariami. Mówi się o nim jako o „ojcu chrzestnym kuchni skandynawskiej”. Meyer jest współzałożycielem "Nomy" a także odpowiada za kultowe "Nordic Kitchen Manifesto"! Przepisy w książce pdf zostały podzielone porami roku, całość wzbogacają przepiękne fotografie i czytelny layout. Od wydawcy: W nordyckim stylu gotowania największy nacisk kładzie się na sezonowość, smak i lekkość. Claus Meyer, współzałożyciel znanej na cały świat kopenhaskiej restauracji Noma, przedstawia w tej książce pdf ideę, która nieustanna się podstawą nordyckiego ruchu kulinarnego - New Nordic Cuisine. Proponowane przez niego dania można bez trudu przyrządzić w domu. Książka ebook podzielona jest na cztery epizody odpowiadające porom roku. Każdy zawiera wyczerpującą listę najlepszych produktów, których w tym okresie dostarcza natura w naszej strefie klimatycznej. Meyer jest autorem manifestu nowej kuchni nordyckiej podpisanego przez najznakomitszych skandynawskich kuchmistrzów.

Szczegóły
Tytuł Wszystkie smaki Skandynawii
Autor: Meyer Claus
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Buchmann
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wszystkie smaki Skandynawii w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wszystkie smaki Skandynawii PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • dobromiła tenerowicz

    Jeżeli tego rodzaju ebooków nie traktujesz jako poradniki kulinarne, lecz jako inspirację do rozwijania własnych kulinarnych pasji - polecam!

  • lillywaters

    Pierwszy przepis, który wypróbowuję: w opisie niespodziewanie pojawia się masło, którego nie ma w składnikach. Akurat w przypadku ciasta ilość poszczególnych składników ma znaczenie. To nie miejsce na eksperymenty. Oczywiście można sobie poszukać podobnych przepisów w internecie, lecz prawdopodobnie nie po to kupujemy książki kucharskie? Pomysł fajny. Redakcja - do bani.