Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Olbrzymią zaletą polskiej kuchni jest jej zróżnicowanie regionalne. Każdy region ma własne typowe potrawy lub metody ich przyrządzania, które wynikają z charakterystyki danej części kraju, związanej nie tylko z jego położeniem czy klimatem, lecz także dostępnością produktów czy miejscowymi zwyczajami i tradycjami. Warto odkryć i poznać dania, które są przykładami kulinarnego folkloru i sprawią, że codzienne menu nabierze świeżych smaków.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Wielka księga polskich produktów regionalnych |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Dragon |
| Rok wydania: | 2016 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.