Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
DWUTOMOWE WYDANIE W ETUI! Bestsellerowa zbiór nad 3 000 (!) oryginalnych przepisów polskiej kuchni, tradycyjnej współczesnej! Wśród nich: przyprawy, zioła, mieszanki, marynaty, przystawki i przekąski (na zimno i na ciepło), zupy, dania główne mięsne (z wołowiny, z cielęciny, z jagnięciny, z wieprzowiny, z dziczyzny i z drobiu), ryby i owoce morza, dania główne jarskie, kluski, pierogi, makarony, nabiał, warzywa na ciepło, sałatki warzywne, dodatki i sosy, ciasta i desery, chleb i wypieki, przetwory (z warzyw i grzybów, konserwy, wędliny, pasztety), sery, nalewki, wina, piwa, miody. Całość uzupełniona uwagami na temat sztuki dekorowania stołu i zasad savoir vivre. Wydanie idealnie opracowane i zilustrowane. Kunszt edytorski, fachowość rad i artystyczne urok nad tysiąca barwnych ilustracji i rycin (!) czynią z tego albumu arcydzieło sztuki kulinarnej, ekskluzywny upominek na każdą okazję i prawdziwe zdarzenie na rynku wydawniczym.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Wielka księga kuchni polskiej |
Autor: | Trojan Eleonora |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo AA |
Rok wydania: | 2011 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.