Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Wędzenie a także domowy wyrób wędlin to książka ebook z której można dowiedzieć się, jak uwędzić albo upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy również drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, lecz i poprawia smak mięsa. W książce pdf doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i dużo innych smakołyków.Ponad 100 zdjęć oraz: informacje na temat urządzeń i dodatków dokładne porady i porady profesjonalisty wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach porady pozwalające unikać błędów. Dodatkowo prezentacja na CD - Domowy wyrób kiełbas.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD |
Autor: | Gahm Bernhard |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Dobre I smacznie przepisy na kielbasy wlasnego wyboru
Książkę kupiłam na prezent. Bardzo interesujące przepisy a także porady.
w książce pdf znajdą się nie tylko informację o przyrządzaniu mies lecz i jego hodowli co wydaje mi się zbędne w tak krótkim podręczniku