Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD okładka

Średnia Ocena:


Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

Wędzenie a także domowy wyrób wędlin to książka ebook z której można dowiedzieć się,  jak uwędzić albo upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy również drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, lecz i poprawia smak mięsa. W książce pdf doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i dużo innych smakołyków.Ponad 100 zdjęć oraz: informacje na temat urządzeń i dodatków dokładne porady i porady profesjonalisty wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach porady pozwalające unikać błędów. Dodatkowo prezentacja na CD - Domowy wyrób kiełbas.

Szczegóły
Tytuł Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Autor: Gahm Bernhard
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Monika Gudek

    Dobre I smacznie przepisy na kielbasy wlasnego wyboru

  • Anna Żurawicz-Sawicka

    Książkę kupiłam na prezent. Bardzo interesujące przepisy a także porady.

  • Anonim

    w książce pdf znajdą się nie tylko informację o przyrządzaniu mies lecz i jego hodowli co wydaje mi się zbędne w tak krótkim podręczniku