Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Wędliny mogą być prawdziwym rarytasem. Warto pamiętać, że z wyjątkiem chudej szynki i polędwicy nie należą do produktów dietetycznych. Lecz zachowując umiar, można bez wyrzutów sumienia rozkoszować się ich smakiem, zwłaszcza kiedy na stół podamy wędliny swojego wyrobu, przygotowane według tradycyjnych receptur. W książce pdf zamieszczono wskazówki, jak krok po kroku przygotować wyroby mięsne w zapleczu domowym.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Wędliny. Domowy wyrób |
Autor: | Szydłowska Marta |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Ksiazke kupilem z mysla o domowym wyrobie kielbas. Zakupilem takze kompaktowa domowa wedzanie i zrebki olchowo-bukowe. Wedliniarzem nie staje sie pewnie z dnia na dzien i trzeba troche cierpliwosci.