Wędliny. Domowy wyrób okładka

Średnia Ocena:


Wędliny. Domowy wyrób

Wędliny mogą być prawdziwym rarytasem. Warto pamiętać, że z wyjątkiem chudej szynki i polędwicy nie należą do produktów dietetycznych. Lecz zachowując umiar, można bez wyrzutów sumienia rozkoszować się ich smakiem, zwłaszcza kiedy na stół podamy wędliny swojego wyrobu, przygotowane według tradycyjnych receptur. W książce pdf zamieszczono wskazówki, jak krok po kroku przygotować wyroby mięsne w zapleczu domowym.

Szczegóły
Tytuł Wędliny. Domowy wyrób
Autor: Szydłowska Marta
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: SBM Renata Gmitrzak
Rok wydania: 2014
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wędliny. Domowy wyrób w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wędliny. Domowy wyrób PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Darek

    Ksiazke kupilem z mysla o domowym wyrobie kielbas. Zakupilem takze kompaktowa domowa wedzanie i zrebki olchowo-bukowe. Wedliniarzem nie staje sie pewnie z dnia na dzien i trzeba troche cierpliwosci.