Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Są warzywa, które choć dawniej gościły na polskich stołach, z czasem zostały zapomniane. Niesłusznie! Tomasz Purol, uczestnik 5. edycji Top Chef Polska i szef kuchni restauracji Blow Up Hall 5050 w Poznaniu, odkrywa na nowo brukiew, topinambur, jarmuż, kolorową marchew, skorzonerę i pasternak. Brzmi dziwacznie, staromodnie? Nic bardziej mylnego! 60 przepisów na dania z zapomnianymi warzywami pokaże je z nowoczesnej, wyrafinowanej i przede wszystkim pysznej strony.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Warzywniak. Zapomniane smaki |
| Autor: | Purol Tomasz |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
| Rok wydania: | 2017 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.