Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelnera, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli niezłych obyczajów w stosunkach międzyludzkich. Staranny dobór treści pod wobec merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych wyników kształcenia.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Usługi kelnerskie. Kelner. Kwalifikacja T.10. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne |
| Autor: | Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
| Rok wydania: | 2015 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.