Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Tom 15.3 okładka

Średnia Ocena:


Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Tom 15.3

Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania miejsca wykonania usług, sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.

Szczegóły
Tytuł Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Tom 15.3
Autor: Kmiołek Anna
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Tom 15.3 w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Tom 15.3 PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.