Średnia Ocena:
Ukryte toksyny. Żywność, która truje
Amerykański naukowiec Mike Adams przerywa zmowę milczenia na temat tego, czym tak naprawdę faszerują nas producenci żywności, suplementów diety, witamin, szczepionek, kosmetyków i karmy dla zwierząt. Duże koncerny, środki masowego przekazu, które utrzymują się z reklam jedzenia, zmówiły się, żeby ignorować dowody naukowe i zatajać przed opinią publiczną prawdę, którą można znaleźć w niniejszej książce. Co duże koncerny chciały za wszelką cenę przed nami zataić? Z książki dowiesz się: czym skażone jest jedzenie, które spożywamy, suplementy diety, żywność ekologiczna, kosmetyki a także karma dla zwierząt i jaki ma to wpływ na nasze zdrowie i życie, co jeść a czego nie, jak odtruć nasz zatruty organizm. "Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące efekty zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu a także innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak też w certyfikowanej żywności organicznej, reakcja producentów była zawsze taka sama: Nie mów o tym nikomu!". fragment
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Ukryte toksyny. Żywność, która truje |
Autor: | Adams Mike |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Esprit |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Ukryte toksyny. Żywność, która truje PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!