Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 okładka

Średnia Ocena:


Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Szczegóły
Tytuł Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Format-AB
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Pobierz PDF

Nazwa pliku: zad.2 Oblicz twardość w stopniach niemieckich jeżeli w wyrażono ją w mvalach , zakwalifikuj wodę do poszczególnych grup, przelic.pdf - Rozmiar: 102 kB
Głosy: 0
Pobierz

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 PDF transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Strona 1 zad.2 Oblicz twardość w stopniach niemieckich jeżeli w wyrażono ją w mvalach , zakwali!kuj wodę do poszczególnych grup, przelicznik mval /dm3 na stopnie n jest następujący: 1mval/dm3=2,8 stopnia n a) 2mval/dm3 b) 7,1mval/dm3 c) 4,7mval/dm3 - Stanisława Makarowska • 08:43 100 punktów Dodaj komentarz do zajęć Twoja odpowiedź Oddane Twoj A) 5,6 stopni n mieka B) 19,88 stopni n dość twarda C) 13,16 stopni n dość twarda Zobacz odpowiedzi innych uczniów Odpowiedz Komentarze prywatne Dodaj komentarz dla użytkownika Stanisława Makarowska