Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!

Średnia Ocena:
Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Format-AB |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|

Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Pobierz PDF
Nazwa pliku: zad.2 Oblicz twardość w stopniach niemieckich jeżeli w wyrażono ją w mvalach , zakwalifikuj wodę do poszczególnych grup, przelic.pdf - Rozmiar: 102 kB
Głosy: 0
Pobierz
Głosy: 0
Pobierz
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Technologia żywności. Część 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 PDF transkrypt - 20 pierwszych stron:
Strona 1
zad.2
Oblicz twardość w
stopniach niemieckich
jeżeli w wyrażono ją w
mvalach , zakwali!kuj
wodę do
poszczególnych grup,
przelicznik mval /dm3 na
stopnie n jest
następujący:
1mval/dm3=2,8 stopnia n
a) 2mval/dm3
b) 7,1mval/dm3
c) 4,7mval/dm3
-
Stanisława Makarowska • 08:43
100 punktów
Dodaj komentarz do zajęć
Twoja odpowiedź
Oddane
Twoj
A) 5,6 stopni n mieka
B) 19,88 stopni n dość twarda
C) 13,16 stopni n dość twarda
Zobacz odpowiedzi innych uczniów
Odpowiedz
Komentarze prywatne
Dodaj komentarz dla użytkownika
Stanisława Makarowska