Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik został przygotowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz. Uwzględniono w nim najwieższe standardy, trendy i techniki stosowane w branży gastronomicznej, a także obowiązujące akty prawne. Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników a także szkół policealnych. Cechuje go interesujące przedstawienie materiału a także atrakcyjna, nowoczesna szata graficzna. W podręczniku przedstawiono kuchnie narodowe, zasady przyrządzania potraw dietetycznych a także zasady organizowania przyjęć okolicznościowych. Opanowanie materiału ułatwiają czytelne schematy i tabele a także liczne fotografie i receptury.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3. Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna |
| Autor: | Konarzewska Małgorzata |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
| Rok wydania: | 2013 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.