Średnia Ocena:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3. Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Podręcznik został przygotowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz. Uwzględniono w nim najwieższe standardy, trendy i techniki stosowane w branży gastronomicznej, a także obowiązujące akty prawne. Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników a także szkół policealnych. Cechuje go interesujące przedstawienie materiału a także atrakcyjna, nowoczesna szata graficzna. W podręczniku przedstawiono kuchnie narodowe, zasady przyrządzania potraw dietetycznych a także zasady organizowania przyjęć okolicznościowych. Opanowanie materiału ułatwiają czytelne schematy i tabele a także liczne fotografie i receptury.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3. Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna |
Autor: | Konarzewska Małgorzata |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 2013 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3. Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!