Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Książka ebook jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. w niej potrawy półmięsne a także ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek a także napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów a także sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem |
| Autor: | Procner Aleksandra, Flis Krystyna |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
| Rok wydania: | 2007 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.